Name Name

title
descript
Username:
Password: *
Remember me
* Forgot your password? Click Here

The Green-Roofed Gullesfjord Station

  • Posted by SHFT on May 14, 2012 in Architecture
  • With the beautifully executed Gullesfjord weight control station, Norwegian architects Jarmund/Vigsnæs prove that green roofs are not just the province of expensive homes and high profile public buildings.

    Resting at the border of one of Norway's pristine national parks, the truck inspection station is integrated seamlessly into the natural landscape, with an ambitious vegetated roof that slopes downward into the terrain. Surprise pops of orange, yellow red on the facade make the the building stand out against the icy mountains in the background.

    (via Designboom)


    SHARE

    Tags:

    Comments:

    RELATED

    Shwood: Scrap Surf

  • Shwood founder Eric Singer teams up with friends to craft a unique surfboard from reclaimed wood
  • more
  • Kiboots Traveler

  • One-of-a-kind bag combines organic artisan leather with colorful kilim rug scraps
  • more
  • Malbaie V

  • An elegant and efficient home in rural Quebec
  • more