Name Name

title
descript
Username:
Password: *
Remember me
* Forgot your password? Click Here

Let There Be Light

  • Posted by Peter Glatzer on March 18, 2016 in Architecture
  • Beijing-based architecture and design studio reMIX designed a shutter-clad extension to a light-filled white home in Beijing. The brief included a garden extension as well as the accommodation of a double-height studio, roof terrace, kitchen garden and projection room. To address these requirements, the studio built interlinking mezzanines, balconies and terraces, optimizing indoor-outdoor flow. Speaking of the outcome, the studio says, “The programmatic segregation of the house existing spaces is replaced by a more ambiguous spatial mix of activities with the new double-height volume hosting a variety of activities such as reading, writing, debating, projecting to happen both autonomously and at unison on different levels.”

    Via Ignant


    SHARE

    Tags:

    Comments:

    RELATED

    Dwell: Jens Risom's Prefab Cottage

  • Filmmaker Gary Nadeau pays a visit to a design legend's island home
  • more
  • Bedol Water Powered Clock

  • Fun, functional timekeeper runs on 100% natural power.
  • more
  • 1978 Airstream Converted into Snug Live/Work Space

  • Architect Matt Hofmann sizes down.
  • more