Name Name

title
descript
Username:
Password: *
Remember me
* Forgot your password? Click Here
  • slideshow_large
  • slideshow_large
  • slideshow_large
  • slideshow_large
  • slideshow_large
  • slideshow_large
  • slideshow_large

Light Centric Renovation in Bejing

Beijing-based architecture and design studio reMIX designed a shutter-clad extension to a light-filled white home in Beijing. The brief included a garden extension as well as the accommodation of a double-height studio, roof terrace, kitchen garden and projection room. To address these requirements, the studio built interlinking mezzanines, balconies and terraces, optimizing indoor-outdoor flow. Speaking of the outcome, the studio says, “The programmatic segregation of the house existing spaces is replaced by a more ambiguous spatial mix of activities with the new double-height volume hosting a variety of activities such as reading, writing, debating, projecting to happen both autonomously and at unison on different levels.”

Via Ignant

SHARE

READ

LATEST
Page
1

Pesticide Studies Won E.P.A.’s Trust, Until Trump’s Team Scorned ‘Secret Science’

Backed by agrochemical companies, Trump administration and Congress are moving to curb the role of human health studies in regulation. more

Michael Northrup’s Dream Away

Unusual Images Of Everyday Intimacies more

Hope In The Era Of Trump's Climate Foolishness

The Editorial Board of The New York Times more

Headland House

'Sense of Place' Beautifully Articulated Down Under more

Nostalgic Imagery

Margaret Durow more

Tree-Ness House

By Akihisa Hirata more

Cities Solving Problems Through Tech

Mayors mobilizing residents to engage communities and address issues more

One Man's 40-Day Trip Across New Zealand

From German Photographer Florian Wenzel more

Goth of the Bay

The Duck Version of Sid Vicious more
Page
1